Oua umplute cu ton

Unul dintre cele mai simple aperitive, ouale umplute cu ton se pregatesc destul de repede, cu minim de efort.

oua-umplute-ton

Timp de preparare

30 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

5 oua fierte

100 g ton

1 lingura maioneza

2 linguri masline, fara samburi

sare

piper

boia

Mod de preparare

Scurge bine zeama de la carnea de ton, faramiteaza-o cu o furculita si apoi pune-o intr-un castron. Adauga maioneza, patrunjelul tocat, caperele, maslinele tocate si omogenizeaza foarte bine aceste ingrediente.

Taie ouale fierte astfel incat sa fie zimtate, in doua jumatati egale. Scoate cu grija galbenusul.

Faramiteaza galbenusurile de oua si adauga-le in compozitia de umplutura. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Apoi umple jumatatile de ou cu umplutura de ton. Decoreaza ouale cu putin praf de boia.

Serveste ouale dupa ce au stat minim 30 de minute la rece, la frigider.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Oua umplute Oua umplute cu ton Ton

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul