Gogosele cu leurda

| | Modificat: 2012-03-26 12:24:30

Ingrediente

1 ou

250 g branza dulce

1 legatura leurda

faina

un varf de cutit de sare

400 ml ulei, pentru prajit

gogosele-leurda

Mod de preparare

Oul impreuna cu branza si un varf de cutit de sare se omogenizeaza pana se face ca o pasta, se adauga leurda maruntita bine pe tocator si se amesteca.

Dupa adaugarea ingredientelor de mai sus se incorporeaza faina pana aceasta devine ca o coca nici prea moale, nici prea tare, ca pentru paine.

Odata coca facuta, se modeleaza forma dorita cu o lingura sau cu mana umezita si se pune la prajit in uleiul bine incins.

Gogoselele cu leurda se pot servi ca aperitiv alaturi de oua umplute sau cu o carne usoara.

Pofta buna!

Reteta gatita si recomandata de Florentina - Carmen.

Taguri Leurda Ou Branza de vaci

Articole recomandate

Citeste si despre