Urmareste-ne:

Chiftelute de porc si merisoare

Chiftelutele de porc si merisoare sunt un aperitiv deosebit de gustos. Sunt fine, dar in acelasi timp crocante la exterior. Si sunt nemaipomenite pentru cei care prefera preparatele usor mai dietetice, pentru ca se coc in cuptor.

chiftele-merisoare

Timp de preparare

60 min.  

Dificultate

medie

Ingrediente

500 g carne de porc

100 g merisoare uscate

3 fire de ceapa verde

2 tije de telina apio (tulpina verde)

2-3 fire de patrunjel verde

2-3 fire de cimbru verde

1 ou

2 linguri de pesmet

4 linguri de ulei

sare si piper  

Mod de preparare

Toaca marunt ceapa si tulpinile de telina si caleste-le in putin ulei pana se inmoaie si devin stravezii. Apoi, intr-un castron amesteca ceapa si telina cu carnea de porc tocata, merisoarele, patrunjelul si cimbrul tocate marunt, oul si pesmetul.

Condimenteaza cu sare si piper intreaga compozitie, apoi formeaza chiftelutele pe care aseaza-le intr-o tava cu hartie de copt unsa cu putin ulei. Da-le pentru 30-40 de minute la cuptorul incalzit la 180 de grade Celsius.

In acest interval, deschide din cand in cand usa cuptorului si intoarce-le de pe o parte pe alta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Chiftele Chiftele cu carne Carne de porc

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul