Urmareste-ne:

Chiftele din peste si cartofi

Chiftelele din peste sunt foarte gustoase si aromate. Se prepara rapid si sunt foarte satioase. Le poti servi simple sau cu diverse salate si sosuri.

chiftele-peste

Foto: simplyrecipes.com

Timp de preparare

60 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

300 g cartofi

300 g peste

patrunjel tocat

1 ou

1 lamaie

ulei de masline

faina

Mod de preparare

Curata cartofii si taie-i cubulete. Pune-i la fiert intr-o oala cu apa si sare. Unge pestele cu ulei de masline si asezoneaza cu sare si piper.

Aseaza pestele intr-o sita, acopera cu folie si pune-o deasupra cratitei in care fierb cartofii. Lasa asa pe foc timp de 15 minute. Paseaza apoi cartofii, adauga patrunjelul tocat si carnea de peste dezosata. Amesteca bine.

Adauga si putina faina si un ou. Asezoneaza cu sare si piper. Adauga si putina coaja de lamaie si amesteca.

Din compozitie formeaza chiftele si tapeteaza cu putina faina. Incinge o tigaie si adauga ulei de masline. Adauga chiftelele si lasa timp de 5 minute pe fiecare parte.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Chiftele Chiftele de peste Cartofi

Mihaela Rotaru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul