Urmareste-ne:

Budinca de sunca cu branza de vaci

Budinca de sunca cu branza de vaci este un aperitiv satios si gustos.

bundinca-sunca-branza

Timp de preparare

60 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

400 g paste scurte

sare

150 g sunca felii

200 g telemea

100 g cascaval

3 linguri smantana

2 lingura unt

Mod de preparare

Pune pastele la fiert in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp, da branza si cascavalul pe razatoare si toaca sunca marunt. Pregateste un amestec din smantana, unt, telemea rasa, cascaval si sunca tocata.

Tapeteaza o tava termorezistenta cu hartie de copt, apoi asaza alternativ straturi de paste si compozitie de sunca si branza.

Pune budinca la cuptor, la temperatura medie, circa 15 minute. Lasa budinca sa se raceasca, apoi rastoarn-o pe un platou si tai-o in felii potrivite.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Budinca Budinca de sunca si branza de vaci Sunca

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul