Urmareste-ne:

Budinca de cascaval

Budinca de cascaval este unul dintre cele mai gustoase aperitive pe baza de lactate.

budinca-cascaval

Timp de preparare

60 minute  

Dificultate

Medie  

Ingrediente

400 g cascaval ras

5 oua

100 g faina

500 ml lapte

piper

sare

pesmet  

Mod de preparare

Pregateste mai intai un sos bechamel, din faina unt si lapte. Adauga peste sosul de faina galbenusurile de la cele 5 oua, sare, piper si cascaval ras.

Amesteca aceasta compozitie pana la completa omogenizare, apoi incorporeaza albusurile batute spuma. Toarna compozitia intr-o tava tapetata cu putin unt si pesmet.

Lasa budinca la foc mic, circa 40 de minute, pana ce observi ca aceasta are o crusta aurie.

Serveste preparatul imediat dupa ce l-ai scos de la cuptor.  

Trucuri

Foloseste putina nuscoara rasa in sosul bechamel, pentru un gust deosebit.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Budinca cascaval Budinca Cascaval

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul