Urmareste-ne:

Budinca de cascaval

Budinca de cascaval este unul dintre cele mai gustoase aperitive pe baza de lactate.

budinca-cascaval

Timp de preparare

60 minute  

Dificultate

Medie  

Ingrediente

400 g cascaval ras

5 oua

100 g faina

500 ml lapte

piper

sare

pesmet  

Mod de preparare

Pregateste mai intai un sos bechamel, din faina unt si lapte. Adauga peste sosul de faina galbenusurile de la cele 5 oua, sare, piper si cascaval ras.

Amesteca aceasta compozitie pana la completa omogenizare, apoi incorporeaza albusurile batute spuma. Toarna compozitia intr-o tava tapetata cu putin unt si pesmet.

Lasa budinca la foc mic, circa 40 de minute, pana ce observi ca aceasta are o crusta aurie.

Serveste preparatul imediat dupa ce l-ai scos de la cuptor.  

Trucuri

Foloseste putina nuscoara rasa in sosul bechamel, pentru un gust deosebit.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Budinca cascaval Budinca Cascaval

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul