Briose cu carne

| | Modificat: 2013-03-17 12:49:26

Daca vrei sa iti surprinzi familia cu un preparat inedit si extrem de delicios, poti opta pentru briosele cu carne. Sunt savuroase si foarte usor de pregatit.

briose-carne

Timp de preparare

40 min  

Dificultate

usor

Ingrediente

  ulei de masline

1 ceapa mare

1 morcov ras

4 catei de usturoi

700 g carne tocata de vita

200 g pasta de tomate

100 g pesmet

2 linguri mustar

4 oua

oregano uscat

piper

sare

Mod de preparare

Inainte de toate, preincalzeste cuptorul la 160 de grade, apoi tapeteaza formele pentru briose cu ulei. Incinge uleiul de masline intr-o tigaie si adauga ceapa, morcovul, usturoiul si putin oregano si apoi caleste-le 2-3 minute.

Amesteca intr-un bol pesmetul, jumatate din pasta de tomate, carnea tocata, mustarul, piperul, sarea si ouale batute in prealabil. Apoi, amesteca bine totul pana obtii o pasta omogena.

La final, distribuie compozitia uniform in formele pentru briose si decoreaza restul cu pasta de tomate. Pune-le la cuptor pentru 25 de minute si serveste-le reci, ca aperitiv.

Taguri Briose carne Briose Retete briose

Citeste si despre

Articole de la parteneri