Urmareste-ne:

Biftec tartar

Biftecul tartar este un preparat pretentios, devenit foarte popular in bucataria internationala.

biftec-tartar

Foto: farfuridi.ro

Timp de preparare

30 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

300 g muschi de vita

1 lingurita mustar

1 lingurita sos Tabasco

1 lingura sos Worcestershire

1 lingurita ulei de masline

1 lingurita sare

1 varf de cutit piper

2 linguri capere

3 castraveciori murati

2 cepe verzi

2 oua

40 g capere

4 felii paine toast

40 g unt

Mod de preparare

Toaca foarte bine muschiul de vita, ajutandu-te de un satar profesional de bucatarie. Amesteca totul cu sare, piper, sos Tabasco, sos Worcestershire si ulei de masline.

Imparte carnea in 2 jumatati egale si formeaza 2 discuri de carne, de forma burgerilor.

Aseaza bucatile de carne pe doua farfurii. Formeaza cate o adancitura in fiecare burger, in care adaugi cate un ou.

Taie castraveciorii, si ceapa cubulete, apoi aseaza-le (impreuna cu caperele) de jur imprejurul farfuriilor cu carne.

Serveste biftecul cu paine prajita, unsa cu unt.

Tipul bucatariei

Internationala

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Biftec tartar Biftec Aperitive

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul