Biftec tartar

| | Modificat: 2014-01-22 12:38:00

Biftecul tartar este un preparat pretentios, devenit foarte popular in bucataria internationala.

biftec-tartar

Foto: farfuridi.ro

Timp de preparare

30 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

300 g muschi de vita

1 lingurita mustar

1 lingurita sos Tabasco

1 lingura sos Worcestershire

1 lingurita ulei de masline

1 lingurita sare

1 varf de cutit piper

2 linguri capere

3 castraveciori murati

2 cepe verzi

2 oua

40 g capere

4 felii paine toast

40 g unt

Mod de preparare

Toaca foarte bine muschiul de vita, ajutandu-te de un satar profesional de bucatarie. Amesteca totul cu sare, piper, sos Tabasco, sos Worcestershire si ulei de masline.

Imparte carnea in 2 jumatati egale si formeaza 2 discuri de carne, de forma burgerilor.

Aseaza bucatile de carne pe doua farfurii. Formeaza cate o adancitura in fiecare burger, in care adaugi cate un ou.

Taie castraveciorii, si ceapa cubulete, apoi aseaza-le (impreuna cu caperele) de jur imprejurul farfuriilor cu carne.

Serveste biftecul cu paine prajita, unsa cu unt.

Tipul bucatariei

Internationala

Taguri Biftec tartar Biftec Aperitive

Citeste si despre

Articole de la parteneri