Urmareste-ne:

Andive cu somon

Andivele umplute cu somon afumat se prepara foarte rapid si pot fi servite atat ca aperitiv, cat si ca gustare. Sunt sanatoase si satioase si alunga rapid pofta de mancare, fara un aport caloric mare!

andive_cu_somon

Timp de preparare

 10 min.

Dificultate

 usor

Ingrediente

1 andiva

75 g somon afumat

75 g branza feta

40 g caviar

1 lime

ulei de masline

Mod de preparare

Desfa andiva in frunze, spala-le si pune-le apoi la uscat. Asaza-le pe un platou.

Prepara umplutura: taie sau rupe somonul in fasii subtiri si amesteca-le cu branza si caviarul. Umple fiecare felie de andiva cu aceasta umplutura, apoi presara zeama de lime deasupra lor.

Stropeste toate andivele umplute cu putin ulei de masline, inainte de a le servi.

Trucuri

Caviarul poate fi inlocuit si cu icre de manciuria, iar in loc de branza feta, poti folosi crema de branza, intrucat reteta se preteaza la numeroase modificari. De asemenea, daca ti se pare ca aperitivele sunt prea gretoase, poti adauga si o jumatate de ceapa rosie tocata marunt in umplutura.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andive somon Andive umplute somon Retete somon

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul