Urmareste-ne:

Piure de dovlecel cu banzica

O reteta simpla si delicioasa de piure de dovlecel cu banzica, reteta recomandata pentru bebelusii de peste 6 luni.

piure-dovlecel

Timp de preparare

rapid

Ingrediente

  • 150 g de dovlecei
  • 20 g de branza de vaci
  • o lingura de suc de lamaie

Mod de preparare

Se taie capetele dovlecelului, se spala bine si se curata de coaja si se fierbe 15 minute. Separat se prepara banzica de vaci si se amesteca in blender cu dovlecelul.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Retete bebelusi 6 luni Branza calcica bebelusi Dovlecel alimentatie bebelusi

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul