Branzica de vaci cu mar si morcov

O delicioasa reteta de branzica de vaci cu mar si morcov, recomanda pentru bebelusii care abia au inceput diversificarea. Iata cat de usor de prepara!

branza_mar_morcov

Timp de preparare

rapid

Ingrediente

  • un mar potrivit
  • un morcov
  • branzica de vaci

Mod de preparare

Marul se curata de coaja, de cotor si se taie cubulete. Separat, se face branza de vaci din 250 ml lapte.

Morcovul, se curata de coaja si se da prin storcatorul de fructe si legume. Pulpa obtinuta se pune in blender cu marul si branzica de vaci. Piureul obtinut se poate subtia cu sucul de morcov.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Retete bebelusi Retete bebelusi 6 luni Branza de vaci

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul