Spanac in foietaj

Spanacul nu este un aliment tocmai pe placul copiilor, dar daca ai grija sa il condimentezi corespunzator si sa il prepari in combinatii interesante, s-ar putea sa atragi interesul micutilor mofturosi. Iata o reteta gustoasa care este excelenta pentru meniul copiilor de peste 12 luni!

foietaj-spanac

Timp de preparare

25 min.

Dificultate

  usor

Ingrediente

1 pachet aluat foietaj
300 g spanac
200 g cas sau branza
2 oua
4 linguri lapte

Mod de preparare

Scoate foietajul din congelator si lasa-l sa se dezghete un pic. Soteaza spanacul in putin unt si apoi amesteca-l cu branza sau casul. Asezoneaza spanacul cu sare si piper. Bate ouale si amesteca-le cu lapte.

Intinde foaia si unge-o bine cu amestecul de ou, apoi intinde spanacul pe toata suprafata. Ruleaza foaia si bag-o la cuptor aproximativ 15 minute.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Spanac foietaj Reteta spanac foietaj Retete spanac

Daniela Ganciu

Pasionata de cuvinte cu sens, puse in forme si ambalaje practice si utile pentru orice mamica sau viitor parinte. Intotdeauna scriu cu gandul ca articolul va deveni un ghid, un prieten, un ajutor pentru cititorii mei.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul