Omleta pufoasa

/ / Modificat: 2017-08-05
Omleta pufoasa

Omleta pufoasa este un preparat la indemana oricarei mamici pentru meniul copilului dupa varsta de un an. Iata cum sa faci omleta mai pufoasa si ce alte ingrediente hranitoare poti introduce in ea atunci cand o servesti copilului!

Timp de preparare: 10 minute

Dificultate: usor

Ingrediente

2 oua

1 lingurita de unt

1 lingurita de faina

2 linguri de branza rasa

2-3 linguri lapte

cateva fire marar proaspat

sare

Mod de preparare

Separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma cu putina sare intr-un bol si adauga mararul tocat marunt. Separat, bate galbenusurile cu laptele si, la final, adauga faina si branza. Incorporeaza usor albusurile in galbenusuri, amestecand doar de jos in sus.

Pune o tigaie nonaderenta la incins, topeste untul in ea si prajeste omleta pe ambele parti. Ofera-i copilului doar jumatate din omleta la o masa.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Retete copii

Articole recomandate

Citeste si despre