Crenvursti Martinel cu piure de cartofi si broccoli

/ / Modificat: 2013-09-23
Crenvursti Martinel cu piure de cartofi si broccoli

Ingrediente pentru 4 portii

8 Crenvursti Martinel

1 kg cartofi

600 g broccoli

lapte, unt

sare, piper

Optional

nucsoara, branza pentru gratinat, bucati de migdale

Timp de preparare

aproximativ 30 minute

Mod de preparare

Piureul

Curata, spala si taie cartofii in bucati mari. Apoi fierbe cartofii in apa cu putina sare pentru aproximativ 20 de minute. Dupa ce s-au fiert cartofii, scurge-i bine de apa si zdrobeste-i cu ajutorul unui tel. Adauga aproximativ 200 ml de lapte peste cartofii pisati si completeaza pana ajunge la consistenta dorita. La final adauga sare, piper si unt.

Broccoli

Spala bucatelele de broccoli si pune-le intr-o oala cu apa fierbinte cu putina sare, apoi acopera cu un capac. Dupa 5 minute scoate broccoli pe o farfurie si adauga bucatele de unt.

Crenvurstii Martinel

Incalzeste crenvurstii Martinel in bain-marie aproximativ 2-3 minute.

Serveste pe o farfurie crenvurstii Martinel cu piureul de cartofi si broccoli. Pentru copii poti taia crenvurstii in bucatele mai mici.

Sfaturi

Poti asezona piureul de cartofi cu nucusoara sau cimbru si rozmarin, dupa cum iti place.

Broccoli se poate decora cu branza gratinata si bucati de migdale.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre