Cauta

Sunt disperata. Am un bebelus de 6 luni, ia aparut o eczema. De la ce credeti ca este si cum se poate trata?

Claudia a intrebat pe 09.10.2013

A aparut de 3 saptamani care nu numai ca nu trece, dar se si intinde, in jurul guritei, ochisorilor si mai nou si pe gat. Am fost pana acum de 3 ori la dermatologie, am primit 3 creme diferite chiar si zyrtec picaturi. Eczemele sunt rosii pielea foarte uscata si se cojesc cam odata pe saptamana. Somnul lui este foarte agitat se scarpina pe fata si se trezeste probabil ca il si ustura. Astept un raspuns, un sfat ceva. Va multumesc!

2 raspunsuri

Dr. Alina Condoiu, pediatrie, raspunde:

Din pacate, astfel de probleme medicale necesita un consut din partea unui medic specialist (dermatolog). Un diagnostic nu se poate stabili din cateva cuvinte scrise pe internet.

Trebuie sa intelegeti necesitatea vizitei medicale. Inteleg ca ati fost deja la dermatologie. Discutati problema cu medicul dermatolog, iar daca nu sunteti multumita mergeti pentru o alta parere la un alt medic.

Prin intermediul site-ul copilul.ro va putem da sugestii sau recomandari, insa este imposibil sa stabilim diagnostice si indicatii terapeutice.

claudia_georgiana
a raspuns acum 6 ani

Am fost din nou la dermaologie, azi si ni s-a zis ca ese dermatita periorala, dar ce nu inteleg este de ce ii apare si pe manute, din cate am citit trebuia sa aiba doar pe fata la aceasta dermatita, oricum am primit un alt tratament crema Advantan milk, Zinkit pentru zece zile, apa termala si physiogel.

O sa mergem pe astea sa vedem daca este bine, oricum daca nu trec, o sa mai cerem inca o parere ar fi a 3.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/