Cauta

Scaun bebe

Laura a intrebat pe 09.07.2014

Fata mea de 7 luni alaptata la san si diversificare la 6 luni, face in jur de 3 scaune pe zi.

Intr-unul dintre ele, de vreo doua zile, face caca cu niste margelute mari, perfect rotunde sau forma aluna si am apasat pe ele si sunt moi. Este cazul sa imi fac probleme?

Meniul zilnic este urmatorul: la 7 dimineata lapte san, la 10:00 mananca piure de mar cu para si branzica de casa cam 200 gr(zilnic ii alternez para cu piersica, nectarina, prune, caise), la pranz piure de legume cu carnita sau galbenus de ou si putin ulei de masline( cam 120 gr), la 18:00 un iaurt si lapte completare si seara dupa baie lapte san.

Si inca o intrebare: cand pot diversifica complet gustarea de la 18:00 si cu ce si ce cantitate.

Multumesc.

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Medicul de familie sau laboratorul care va vedea aspectul si compozitia scaunului emis, deci inclusiv acele formatiuni moi - cum le descrieti, poate formula o concluzie.

In principiu, daca fetita nu prezinta alte simptome si creste in greutate nu ar trebui sa va faceti probleme.

Cat priveste alimentatia de la orele 17:00 - 18:00, in functie de preferintele fetitei puteti pregati orice combinatie din derivatele laptelui, fainoase si fructe.

Cantitatile de asemenea dupa pofta fetitei intre 180-250 gr; Cantarul si curba ponderala ascendenta, ca si apetitul, sunt factori de care trebuie sa tinem seama.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/