Cauta

Rog toate mamicile cu experienta sa-mi raspunda.

daniela a intrebat pe 02.07.2012

Fetita mea are a3 luni. De cand am nascut-o nu am infasat-o deloc, acum ma intreb daca este posibilitatea ca pe viitor sa fie cracanata sau nu. Ea imi doarme tot timpul cracanata.

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 8 ani

Bebele trebuie sa doarma in pozitia care-i convine lui, adica pozitia fiziologica. Medicul de familie a recomandat Vigantol in picaturi si o va controla periodic. Nu va faceti probleme. La varsta de 6 luni sa fie controlata la bazin si la cutele muschilor fesieri.

Camelia
a raspuns acum 8 ani

Inainte sa nasc, am intebat dr.in legatura cu aceeasi problema, nu mi-ar fi placut sa-mi vad copilul infasat ca o sarma, sa nu poata misca maini, picioare si-ti spun ca fata mea a fost imbracata normal, cu body, pantalonasi etc, din primele ei clipe de viata. Era singura din salon imbracata normal, dr.mi-au explicat ca pe vremuri se infasau asa, nefiind medicamente, cum ar fi calciu, vit.d si ii infasau ca sa se tina oasele drepte si sa creasca cat de cat armonios, asa ca, eu iti spun din propria mea experienta, nu am infasat-o niciodata, e normal sa ti se pare ca doarme cracanata, asta fiind din cauza pampersului. Succes.

Vezi intrebari din: