Cauta

Pot sa fac aerosoli la bebelusi?

Sircu Anda a intrebat pe 15.12.2013

Am un bebelus de 2 luni si trei saptamani, cam de doua saptamani are un fornait in spatele nasului sau in gat. Nu imi pot da seama exact, dar mai sigur in gat ca eu o concep ca a fi flegma (parca imi vine mie sa tusesc cand il aud), el nu tuseste, mentionez ca ii pun in nasuc ser fiziologic chiar si de 2 ori pe zi si il mai curat o data pe zi cu batista bebelusului, dar nu s-a schimbat nimic, am doua zile de cand ii dau bromhexim de 3 ori pe zi si nurofen baby de doua ori pe zi (la prescriptia medicului).

Puteti sa imi spuneti ce as mai putea face, aerosolii l-ar ajuta? Pana acum nu am vazut nicio schimbare in asta doua zile. Va multumesc frumos!

4 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

La recomandarea medicului copilului sau a unui medic ORL-ist se pot face si aerosoli.

Sircu Anda
a raspuns acum 6 ani

Am inteles! Puteti sa imi mai dati alta solutie pentru aceasta problema, dupa cum v-am descris-o? Ar putea sa fie o cauza si faptul ca e micut si inca are caile respiratorii mai mici/inguste? - am mai auzit si varianta asta la un medic. Mentionez ca nasucul nu il are infundat. Va multumesc!

Cami
a raspuns acum 6 ani

S-ar putea ca bebelusul tau sa fie perfect sanatos. Toti bebelusii au un horcait asa, parca fac ca porcisorii. Si eu am fost in situatia ta si m-am speriat, dar nu era nimic.
Daca nu are alte simptome de raceala, febra, mucisori, nu trebuie sa te ingrijorezi. Este normal. Nu ii mai da medicamente degeaba.

Sircu Anda
a raspuns acum 6 ani

Multumesc mult! Nu are alte simtome! Peste tot am vazut ca majoritatea copiilor fac asa.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/