Cauta

Oare nu a fost bine aspirat in maternitate? Ce ii pot da pt imunitate?

Adriana a intrebat pe 09.01.2014

Baietel de 9 luni cu greutate de 7 kg, a fost racit la 8 luni cu febra de 39.8 si nu i-a mers Ospamox, a facut 7 zile de Axetine iv +HHC+aerosoli.

Acum are iar mucisori galbeni si tuse. Acesti mucisori ii face de pe la 2 luni, dar ii trec dupa aerosoli cu sol salina, cu adrenalina si flixotide. Pediatrul spune ca nu este nimic pulmonar si gatul este curat. De unde face acesti mucisori si ce remediu au? Acum ii dau primii dintisori si nu mai creste nici in greutate. Este alaptat la san+diversificare. Vaccinul de 6 luni nu a fost facut deoarece a facut varicela si apoi a racit mereu.

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Nu au nicio legatura, mucusorii si tusea cum "aspiratia secretiilor din faringele bebelui la nastere"

Aceste secretii nazale - mucisorii de care vorbiti, au legatura cu rezistenta mai scazuta la agresiunea factorilor de mediu inconjurator - aer rece, curenti reci, flora microbiana, aglomeratii si tusitori in anturajul bebelui etc, schimbarile bruste ale temperaturii aerului inspirat.

Mentineti legatura cu medicul pediatru care are in evidenta si il trateaza pe bebe si sugerati-i sa ii prescrie preparate pentru cresterea imunitati unul dintre preparatele: Echinaceea sirop, Imunogrip sau Imunorezistan junior sau ce considera domnia sa.

Controlati temperatura camerei si imbracati bebele in concordanta temperaturii din mediul inconjurator.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/