Cauta

Mi s a spus ca e normal ca bebelusii sa tresara prin somn dar parca e ceva in neregula cu al meu.

Dara01 a intrebat pe 04.01.2013

Mananca bine, adoarme gangurind, sta linistit zece minute, tresare speriat dand din manute, plange si cu greu mai adoarme la loc. Are colici dar nu cred ca asta e cauza. Cand il doare burtica face altfel, geme, ridica picioarele, impinge cu greu gazele sau plange isteric dar adoarme la loc. Ce poate fi? Cum pot sa il ajut? Suzeta o arunca.

3 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

In principiu, nu constituie motiv de ingrijorare, acese manifestari sun reactii patologice. Ar fi bine sa-i administrati si Colicbaby pentru a inlatura aceasta suspiciune; Simptomele dispar pe masura desvoltarii sistemului nervos al bebelui. Daca inca mai alaptati reglementati-va si alimentatia dvs fara condimente, fara conserve si alimente greu digerabile.

cristinag
a raspuns acum 7 ani

Daca tie ti se pare ceva ciudat poti cere sfatul unui specialist pediatru. Poate fi si din cauza colicilor, incearca sa-l culci pe burtica si vezi daca mai face sau baga-l intr-un sac de dormit. Bebelusii, nou-nascutii nu au sistemul nervos foarte bine dezvoltat, si pot avea miscari bruste ale mainilor si se sperie.

ionescu alina
a raspuns acum 7 ani

Si baietelul meu se sperie prin somn (la fel mi s-a spus si mie, ca e normal) cateodata adoarme dupa ce s-a speriat, cateodata nu. Mai am amice care au aceeasi problema cu copilasii, dar nu cred ca e ceva grav! Al meu se sperie de manute, ca imediat cum deschide ochii (dupa sperietura) vede manutele, asa ca eu incerc sa i le tin cat mai mult sub paturica, sa nu le mai vada! Nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme, dupa ce o sa mai creasca, nu o sa mai tresara asa prin somn! Multa sanatate, va doresc!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/