Cauta

La pireul de cartof cu morcov se adauga si galbenul de ou. Se da crud sau fiert?

ioana barbat a intrebat pe 27.01.2014

Mi-ati scris intr-unul dintre raspunsuri ca se adauga si galbenus de ou in pireul de legume. Cum trebuie sa il adaug, crud sau il fierb si dupa aceea il bag? Si cand anume sa il introduc. Vreau sa va multumesc din suflet pentru toate raspunsurile care imi sunt de mare ajutor. Sper sa nu deranjez cu atatea intrebari.

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Galbenusul de ou, intotdeauna se administraza fiert si apoi faramitat in supa sau chiar in piureul de legume.

Enumerarea pe care v-am facut-o a fost orientativa, NU pentru a le administra impreuna ci introducere se face treptat in ordinea mentionata de cate 2 -3 ori pe saptamana, initial si in raport de varsta.

Cititi, va rog, brosurile pe care le aveti despre alimentatie si despre diversificare.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/