Cauta

I se poate administra unui bebe de 7 luni si jumatate care a ragusit usor, Flixotide 50 micrograme Inhaler, cate un puf la 8 ore? Multumesc.

Daniela a intrebat pe 08.01.2013

3 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Flixotide este o suspensie ce contine o substanta ce actioneaza asupra mucoasei arborelui respirator cu rol de a diminua inflamatia, raguseala si obstructia din bronsita astmatiforma, astm si mai ales la nivelul laringelui - raguseala. Daca medicul pediatru considera ca este vorba de o laringita acuta, la bebe de 7 luni, atunci se poate folosi 1 - 2 puf pe zi timp de 4-5 zile. Mai discutati cu medicul pediatru.

cristinag
a raspuns acum 7 ani

In niciun caz! Este un medicament indicat in astm. Nu poti administra bebelusului un medicament cae nu i-a fost indicat de catre medicul pediatru. Ia legatura cu acesta si-ti va da un tratament adecvat varstei.

Daniela
a raspuns acum 7 ani

Mi l-a recomandat medicul pediatru la telefon, fara sa vada copilul. Mentionez ca pana acum bebe nu a racit si nu a avut probleme cu respiratia. Eu am crezut ca este pentru gat si abia cand am citit prospectul am vazut ca este pentru astm. Multumesc.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/