Cauta

I-am facut analiza IgE specific - FEIA la lapte de vaca si rezultatul este 0.44 KU/L si interval de referinta este <0.35.

Bran Iulica a intrebat pe 08.05.2014

Am si eu o intrebare. Fetita mea are 10 luni si are 7.800 gr., mananca foarte bine, 4 mese solide, plus 1 mese de lapte pe zi - piept plus completare lapte praf si 2 mese de lapte noapte.

Scaunele sunt bune, unul pe zi si dupa mine sunt normale si la culoare si la consistenta.

Completare i-am dat lapte praf Nan de la Nestle si mi s-a parut ca ia iesit niste pete mici si rosi pe spate se observau foarte greu si asta doar cand plangea.

Dr. pediatru mi-a spus ca poate sa aiba intoleranta la lapte de vaca.

I-am luat aptamil HA si i-am facut analiza IgE specific - FEIA la lapte de vaca si rezultatul este 0.44 KU/L si interval de referinta este <0.35.

Mie in afara ca ia putin in greutate si este energica, nervoasa nu mi se pare nimic rau la ea.

Pana merg la pediatru sa-mi citeasca rezultatul la analize ma puteti ajuta sa-mi spuneti daca e alergica sau nu la lapte de vaca?

Daca se poate cat mai repede sa stiu sa ii scot tot ce contine lapte de vaca.

Si inca o intrebare daca se poate, daca nu e alergica la lapte de vaca cand pot sa ii bag laptele de vaca sa il bea! Va multumesc!

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Nu aveti motiv de ingrijorare si cand mergeti la medicul pediatru stabiliti un singur fel de lapte pe langa cel supt de la dvs.

Greutatea este normala pentru varsta de 10 luni.

Bran Iulica
a raspuns acum 6 ani

Va multumesc pentru raspuns mi-ati luat o piatra de pe suflet. Eram ingrijorata in legatura cu intoleranta la lapte de vaca.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/