Cauta

Fetita mea tuseste de 1 an si jumatate. Tuseste mai mult sec. Uneori, cand raceste are si tuse productiva. Nu are alte simtome. Ce credeti ca are?

militaru ionela a intrebat pe 29.09.2011

2 raspunsuri

dr.Epuran.Silviu
a raspuns acum 9 ani

In cazul fetitei d-vs ar putea fi vorba de o afectiune de natura ORL (rinita, sinuzita, faringita). Ar trebui sa fie vazuta de un medic ORL-ist.

wwwiulilarisa
a raspuns acum 9 ani

Poate are amigdalitele marite. Consultati un orl-ist. Fetita unei prietene de-a mea tot asa tusea si sa va spun ca a fost la foarte multi doctori cu ea si a primit timp de un an tratament pentru astm. Timp de un an i-a dat acest tratament. Vazand ca nu apare nicio schimbare, a mai consultat alt orelist care a intrebat-o daca a mai fost vazuta de un alt orelist pina in aceel moment. I-a povestit toata aventura prin spitale cu tratamentul care i l-au dat. Fetita s-a nascut cu amigdalele marite si din acceasta cauza tusea. A operat-o; cand i-a aratat amigdalele inchipuiti-va doua prune intoarse invers cu miezul in afara asa ii aratau amigdalele fetitei (a inceput sa tuseasca pe la 3 ani, la 4 ani a operat-o si de atunci nu mai are probleme). Sanatate multa.

Vezi intrebari din: