Cauta

Fetita mea merge pe 6 luni. Pot incepe sa-i dau branzica de vaci pisata cu banana?

Turcanu Roxana a intrebat pe 26.08.2010

6 raspunsuri

calita elena
a raspuns acum 10 ani

Da, sigur ca da, dar branzica sa nu aibe cheag. O prepari tu mai bine. Stii cum se face nu? Pui laptele sa fiarba si pui la o jumatate de litru de lapte vreo 5 pastile de calciu lactic sau zeama de lamaie picatura cu picatura pana se branzeste, dar laptele sa fie pe foc si amesteci mereu cu lingura. Dupa ce se raceste se strecoara laptele prin tifon. Laptele sa fie racit bine ca sa se inchege ca daca e cald nu e inchegat si curge tot prin tifon. Bafta.

calita elena
a raspuns acum 10 ani

Am uitat sa-ti spun Calciu Lactic se gaseste la farmacie si e mai bun ca zeama de lamaie dar pe criza asta daca nu avem calciu lactic e buna zeama de lamaie ca nu-i da gust amar. Eu am folosit si una si alta. Cu calciu se incheaga mai repede si e branzica mai gustoasa.

Turcanu Roxana
a raspuns acum 10 ani

Multumesc mult!

calita elena
a raspuns acum 10 ani

Draga Roxana, imi pare bine ca am putut sa-ti fiu de folos. Te pup si-ti doresc tot binele din lume si multa sanatate ca-i mai buna decat toate. Sa-ti traiasca printesa si sa te bucuri de ea. Eu am un baietel de 1 an si sunt din Bucuresti. Tu de unde esti daca nu sunt prea indiscreta?

Turcanu Roxana
a raspuns acum 10 ani

Multumesc,la fel. Eu sunt din Botosani, imi pare bine de cunostinta.

calita elena
a raspuns acum 10 ani

Din Botosani chiar din oras? Am si eu o prietena acolo. Si mie imi pare bine de cunostinta. Daca vrei sa mai vb iti dau id meu de mess- ela_elena19. Te pup si mai vb daca vrei.

Vezi intrebari din: