Cauta

Fetita mea de 8 luni nu sta cu nimeni in afara de mine, nici macar cu tatal ei nu vrea sa stea. Ce sa fac? Plange cand nu ma mai vede.

Eliza a intrebat pe 14.01.2014

Ce pot sa fac sa stea si cu altcineva? Si prin casa daca nu ma vede plange. Are ceva daca o las sa planga mai mult? O poate afecta cu ceva plansul? Plange si cate 20 de min incontinuu daca nu o iau in brate sa o linistesc. Multumesc.

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Nu procedati bine luand-o in brate in asemenea situatii. Bebelusii sunt atasati de mamele lor si greu accepta distantare dintre ei, totusi cu multa rabdare si perseverenta parintii sunt cei care gasesc momentele cand treptat, treptat se inlocuiesc ajutand bebele sa se joace cu el in perioadele de veghe, sa-l alimenteze, chiar sa o ajute pe mama la imbaierea lui.

Plansul nu ii dauneaza, iar luatul in brate mai de graba strica decat sa ajute.

Ana.Roxana
a raspuns acum 6 ani

Si baietelul meu in varsta de 8 luni si 3 saptamani facea cam la fel, dar am reusit sa-l dezvat un pic. Acum "plange" fara lacrimi, daca sunt cu el in camera si nu-l iau in brate, chiar daca sta la altcineva in brate.Am reusit sa-l dezvat cu ajutorul socrului, sotului si nepoteilor. Il imbracam si socrul iesea cu el afara, in fiecare zi de cateva ori.

Prima oara plangea, dar dupa aceea tacea deoarece ii place mult afara. Sotul meu se joaca foarte mult cu bebelusul nostru si acum nu-mi mai simte lipsa doar cand ii e foame sau somn. Cred ca conteaza mult jocurile taticului.

Cand sunt copii in jurul lui nu mai conteaza daca sunt in camera sau nu pentru el devin "invizibila". Eu zic ca iti poti lasa fetita sa planga un pic. Daca ai rabdare si incerci in fiecare zi cred ca se rezolva.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/