Cauta

Fetita mea are 3 luni si jumatate si o hranesc la san,

Andreea a intrebat pe 19.12.2014

Fetita mea are 3 luni si jumatate si o hranesc la san, iar de cand a facut vaccinul la 3 luni ca a fost bolnava la 2 luni se trezeste de 2 ori pe noapte adica ii dau sa manance la 9 jumatate 10, apoi se trezeste la 2-2 si jumatate, apoi la 5 si jumatate - 6, apoi intre 9 si 10 jumatate, ea care dormea de seara de la 10 pana la 6-7 dimineata inainte.

Acum de 2 zile o culc pe la 10 - 10 jumatate se trezeste la 12 jumatate apoi la 3jumatate si apoi pe la 5 jumatate, iar apoi la 8.

Oare nu se mai satura? Sa fie prea cald in casa sau aerul prea uscat ca fac focul in teracota.

Am si invatat-o cu caldura de cand am venit de la spital cu ea si am in casa vreo 26-27 grade.

Oare as putea sa o fac cumva sa nu se mai trezeasca asa des sau sa o las sa se trezeasca din cauza aerului uscat?

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 5 ani

Fetita ar trebui sa suga la 3 sau 4 ore interval intre orele 22 seara si 6 dimineata, altii prefera, iar mamele le acorda suptul la cererea acestora, indiferent de orar - fiecare, dupa cum il obisnuieste.

Normal ar fi sa-i stabiliti un orar la anumite ore, deoarece peste 2 luni va trebui sa incepeti diversificarea si va va fi mai greu atunci.

In camera de locuit trebuie sa asezati vase cu apa rece pe sursa de caldura pentru ca aerul sa nu fie prea uscat - irita mucoasa arborelui respirator, si somn agitat.

Temperatura in camera sa nu depaseasca 23 grade C.

Discutati si cu medicul de familie.

nicoleta_v
a raspuns acum 5 ani

Salut! Eu am un umidificator care ma ajuta foarte mult. Sunt si termometre care masoara umiditatea in camera. Te-ar ajuta foarte mult ambele. Aici unde locuim mi-am dat seama imediat ca am aerul uscat pentru ca pe timp de iarna, nu mi se mai intamplase sa ma trezesc noaptea cu gatul uscat, ceea ce cred ca se intampla si cu micuta ta si de aici si trezitul mai des noaptea.


Sanatate multa!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/