Cauta

Fetita de 4 luni si jumatate vomita.

Catalina a intrebat pe 24.11.2012

Fetita mea de 4 luni si jumatate vomita de 2-3 ori pe zi, dar nu toata masa, ci aproximativ 20-30 ml din 120ml cat mananca, iar uneori doar recurgiteaza. Este hranita cu lapte praf nan 1, piure de mar cu biscuite si uneori cand o accepta supa de legume. Are 5 mese ziua si una noaptea si 1-2 scaune pe zi. Care poate fi cauza?

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

I-ati introdus de timpuriu piureul de mere cu biscuiti. Diversificarea se incepe abia la 5 luni cu supa de zarzavat. Este o reactie la aceasta alimentatie timpurie. Lasati-o cateva zile, o saptamana fara mar cu biscuiti.

delia
a raspuns acum 7 ani

Vomitatul poate fi din cauze diverse, fetita mea vomita foarte mult pana pe la 4 luni fiindca avea reflux gastric. Exista un lapte special antireflux Nan, Humana care contine un agent de coagulare rapida, odata inghitit se va coagula in primele minute, iar daca mai vomita nu vor iesi decat cateva picaturi.
Insa pot fi si alte cauze, eu nu sunt medic, iti spun despre ce am trait noi si care a fost problema. La noi s-a reglat cu alimentele solide, lapte antireflux, ridicatul saltelei cu capul sa fie mai sus si un medicament antiaciditate prescris de medic.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/