Cauta

Exista reactii in schimbarea laptelui praf?

Mara a intrebat pe 02.03.2015

Bebelusului meu de 3 luni nu prea pare sa ii placa laptele praf pe care i-l dau. Cum se face schimbarea laptelui praf si ce reactii ar putea avea?

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 5 ani

Orice schimbare a alimentatiei naturale cu una artificiala (lapte praf in mod frecvent) trebuie facuta la recomandarea medicului de familie conform varstei bebelului.

Unii copii, in prima perioada pot prezenta modificari ale tranzitului intestinal, colici, sau chiar refuz, motive pentru care medicul este in masura sa faca schimbari pe care bebelusul le accepta. Nu trebuie sa va faceti proble in aceste situatii.

Ancuta33
a raspuns acum 5 ani

Buna,

Aceeasi problema am avut-o si noi. La inceput am folosit Nan 1 si nu prea ii placea. Se trezea foarte des noaptea si plangea ii dadeam sa mananace dar manca foarte putin si am inteles ca nu-i placea laptele. L-am schimbat cu Aptamil si totul a fost bine. Nu a avut nicio reactie adversa si nici nu cred ca exista asa ceva. Diferenta a fost mare intre cele doua, pentru ca inainte cu Nan nu facea singur trebuia sa-i bag supozitor sau termometrul, iar consistenta era foarte groasa si de culoare verzui. De cand am inceput sa folosim Aptamil a inceput sa faca singur de consistenta moale si galbui.

Vezi intrebari din: