Cauta

Este posibil ca laptele meu sa fie slab calitativ si bebe sa nu se sature? Bebe are 5 saptamani si vrea sa pape noaptea din ora in ora cu aproximatie.

Lilyssss a intrebat pe 23.10.2012

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Trebuie sa aveti rabdare, sa nu fiti ingrijorata, sa va organizati programul rational, sa va alimentati cu alimente proaspete + fructe si legume + lichide, si sa aveti program de odihna, pentru a avea lapte suficient, caci laptele de mama este de neinlocuit fiind alimentul cel mai complet. Dupa prima luna ritmul de supt se va rari, daca la fiecare masa suge suficien, sa nu-l lasati sa adoarma in timpul suptului. Puteti sa faceti si proba cantarului, inainte si dupa supt.

snowdance22
a raspuns acum 7 ani

Nu exista lapte de mama care sa nu fie bun. Laptele matern se adapteaza la nevoile copilului perfect, tocmai de aceea copiii alaptati la san nu au nevoie nici macar de apa pana la 6 luni. Ceea ce se intampla cu bebe este absolut normal, situatia se va regla dupa 2 luni aproximativ, cand va manca doar de 2 ori in cursul noptii. Nu-ti fa probleme in privinta laptelui, doar asigura-te ca ai suficient si pentru asta ai nevoie in primul rand de odihna, hidratare, lipsa stresului, bebe pus la san cat mai des. Vei vedea ca totul va fi foarte bine. Felicitari ca ai ales sa alaptezi!

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/