Cauta

De ce nu mai ia in greutate fetita de 3 luni?

ANDREEA IORGA a intrebat pe 04.03.2014

Buna seara! Am o fetita de 3 luni care a incetat sa mai ia in greutate de la 2 luni, cred ca din cauza ca mananca foarte putin. Sanul il vrea, dar suge 3 minute si se satura, iar biberonul il primeste doar daca o tin flamanda cateva ore bune si atunci suge 50 ml si se satura.

Mentionez ca primele doua luni a luat cam 900 gr pe luna in greutatate, in ultima luna doar 200 gr si la analize i-au iesit transaminazele marite la 80 si momentan facem tratament cu LIV 52. Va rog sa ma ajutati cu un sfat, sunt foarte stresata.

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Vorbiti cu medicul care o are in evidenta pe fetita, faceti proba suptului cu cantarul si diferenta o completati cu laptele care a fost recomandat de catre medic.

Faptul ca dupa numai 3 minute elibereaza mamelonul din gura, arata ca a supt in gol si a obosit ( nu mai aveti lapte ) nu ca s-ar fi saturat.

In asemenea conditii nu are cum sa creasca in greutate ca in primele 2 luni. Daca nu mai aveti secretie lactata, treceti direct la alimentatia cu biberonul cu lapte intrega cantitate de 100 ml.( cu avizul medicului ).

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/