Cauta

De ce ii cade parul unui bebelus de 3 luni?

caty06 a intrebat pe 25.02.2013

Am un baietel de 3 luni si o saptamana. Am observat de ceva zile pe prosopul de baie ca in momentul cand il sterg pe caput raman fire de par, tin sa mentionez ca il spal cu Johnson's baby, dar inainte de acest produs il spalam cu Baby sensitive moisturising head to toe wash (BOOTS), si nu se intampla. Este cazul sa ma ingrijorez?

3 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Este ceva fiziologic la bebe din primele luni de viata, caderea si schimbarea culorii. Nu cred ca schimbarea samponului are relevanta, dar daca dvs asa ati constatat, reveniti la primul preparat. Parul oricum se regenereaza. Deoarece ati constatat fire de par pe prosop, insemneaza ca nu este vorba de o pozitie unica a capului in timpul somnului si a perioadelor de veghe. Nu trebuie sa fiti ingrijorata.

alynutza79
a raspuns acum 7 ani

Caderea parului la bebelusi este ceva perfect normal, mai ales in primele 6 luni de viata (se numeste telogen effluvium). Daca portiunea de chelie este rezultatul faptului ca bebelusul sta prea mult timp in aceeasi pozitie, alternati partea pe care doarme copilul.

caty06
a raspuns acum 7 ani

Multumesc mult pentru raspunsuri.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/