Cauta

Cum se prepara baranzica la bebe cu lapte de la magazin sau cu lapte de casa?

Alice a intrebat pe 30.01.2014

Si cand o prepar ce e mai recomandat sa pun cateva picaturi de lamaie, o lingurita de sana sau calciu lactic?

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Cel mai bun este laptele de la vaca din gospodarie. Prepararea cea mai buna, mai comoda si cea mai ieftina, mai curata si fara niciun ingredient este urmatoarea:

laptele muls de la vaca nefiert, se pune intr-o cratita pe un foc moale sa se incalzeasca - dar nu pana la fierbe, caci se intareste prea tare si cand se observa ca laptele se strange si pe margine apare zerul, se ia de pe foc, apoi il rasturnati printr- un tifon in alt vas alaturat.

Astfel, zerul se scurge, iar in tifon ramane numai laptele inchegat care este cea mai buna branza de vaca facuta in casa.

Se poate folosi ca atare. Cele enumerate de catre dvs in intrebare se folosesc oricat dupa dorinta.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/