Cauta

Cum se administreaza First Defense la bebelus de 8 luni pentru imunitate?

anita18 a intrebat pe 03.04.2014

Medicul mi-a spus sa-i dau de 3 ori pe zi jumate de lingurita, dar nu stiu cat timp. Pe internet pe forum am vazut mai multe discutii. Unele mamici ii dau lui bebe 10 zile pe luna timp de 3 luni, altele tot 3 luni, dar 1 luna da, 1 luna nu sau ar fi mai bun colostru cu probiotice? Eu colostru cu probiotice i-am dat lui bebe pana la 3 luni pentru a a fost constipat, dar am citit ca ar fi bun si pentru imunitate. Multumesc.

Bebele are seretii nazale si nasuc infundat. Cum as putea sa-i desfund nasucul? Am folosit 3 zile Pivalone picaturi, acuma apa de mare si ser fiziologic si tot nfundat e. Secretiile sunt albe, apoase. Baita pot sa-i fac sau nu?Multumesc.

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Preparatul First Defense este, intradevar, bine tolerat si fara reactii alergice, motiv pentru care modul de administrare este la la latitudinea celui care-l recomanda, in functie de intensitatea si predominenta simptomelor constatate la examinare si varsta acestuia: 1/2 lingurita de 3 ori pe zi la sugar, iar la cei peste aceasta varsta 3 X 1 lingurite /zi, ca atare sau in lichidele din alimentatie o serie poate dura - variabil 1 - 2 saptamani.

Dupa disparitia simptomelor, poate fi reluata oricand.

Reglati temperatura camerei copilului, folositi vase cu apa pe sursele de incalzire a camerei pentru umidifierea aerului uscat din camera copilului - posibil iritant al mucoasei nazale.

Metodologia de ingrijire si tratament folosita de catre dvs este corecta, dar fiecare organism are individualitatea lui.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/