Cauta

Cum sa scap de sticluta din timpul noptii? Si de trezirile foarte dese?

Anca a intrebat pe 16.05.2014

Fetitei de 8 luni seara inainte de culcare ii dau sticluta cu 180 ml lapte cu cereale pentru noapte dar in timpul noptii se trezeste pentru laptic la fiecare doua ore.

Cateodata suge putin din sticla si adoarme altadata mananca aproape 400 ml pana dimineata.

Chiar daca o iau in brate sau ii dau suzeta, pana nu ii dau sticluta cu lapte nu se opreste din plans.

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Un bebe se trezeste, noaptea si solicita biberonul ( majoritatea ) din cauza ca asa era obisnuit cu sanul mamei, inca din primele luni dupa nastere.

Daca, seara la ultima masa, primeste o masa mai consistenta, puteti incerca sa continuati a-i da numai suzeta sau biberonul gol numai cu suzeta, chiar daca la inceput plange. Pe parcurs va renunta.

Inlocuirea cu ceai nu-l va determina sa nu se mai trezeasca, tot asa ca mai inainte, are deja 8 luni, trebuie sa aveti rabdare.

Ana.Roxana
a raspuns acum 6 ani

Buna! Eu am reusit sa-mi dezvat baietelul la varsta de 4 luni. De fiecare data cand se trezea ii dadeam suzeta, plangea cate un pic dupa care se calma. A fost foarte greu, dar am reusit. De fiecare data cand plangea ca ii trebuie laptic il luam in brate, ii dadeam suzeta si il leganam pana adormea. Dupa cateva seri a renuntat sa se mai trezeasca. Sper sa reusesti.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/