Cauta

Cum era de asteptat, baietelul meu de 10 luni a devenit dependent de mine. Cum pot face sa stea si cu alte persoane?

Dara01 a intrebat pe 29.08.2013

Tatal lucreaza, bunicii la fel, toata ziua cu mami. Nu poate dormi fara mine, vine si se aseaza cu capul pe umarul meu si adoarme. Ziua dupa ce adoarme plec de langa el, dar se foieste si daca nu ma simte se trezeste si plange. Am incercat sa il las singur, dar plange pana se invineteste si imi e mila. Ce solutii ar mai fi? Multumesc.

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Cu parere de rau, ca voi fi putin mai critic, chiar daca toti membrii familiei lucreaza si nu prea aveti ajutor la supravegherea bebelui. Expresia dvs "Cum era de asteptat" este valabila numai pentru mamele care gresesc fata de bebe inca din primele luni de viata ale lui: in loc sa-l aseze in patutul si / sau camera lui, dupa ce este alimentat pentru a se obisnui sa doarma sau sa se joace in patut pana adoarme, il tin in brate, il leagana pe brate, altele chiar pe picioarele lor si astfel, il obisnuiesc sa fie dependent.

Acum depinde numai de dvs, de perseverenta si inventivitatea de care veti da dovada pentru a-l obisnui treptat sa stea si singur, sa doarma singur, apoi sa manance treptat si singur.

Bebelusul, copilul, in general trebuie supraveghiat, dirijat si nu trebuie lasat sau incurajat sa se rasfete. Mult succes!

Dara01
a raspuns acum 7 ani

Sunt constienta de greselile facute, dar curios este ca pana pe la 7 luni, manca, il asezam in patut, se juca si adormea singurel fara nicio problema. Nu inteleg ce s-a intamplat dupa aceea, cand ii era somn se agita, plangea foarte tare si am fost nevoita sa il asez langa mine. Nu l-am leganat, doar am stat langa el sa adoarma.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/