Cauta

Copilul meu are doua luni. Ii pot da lapte de vaca?

isac maria a intrebat pe 14.02.2012

I-am dat san si compensare milumil, dar cu criza asta, nu prea ne ajung banii si as introduce laptele de vaca, dar are numai 2 luni si mie frica sa nu faca diaree. Ce me sfatuiti sa fac?

4 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 8 ani

Daca nu aveti alte posibilitati, si nici lapte matern, ar fi bine sa va sfatuiti si cu medicul de familie, caci puteti introduce laptele de vaca, dar diluat 1/2 (jumatate lapte + jumatate zeama de orez sau supa de morcov ) iar peste o saptamana - doua saA cresteti cantitatea de lapte la 2 parti ( doua ) + o parte zeama de orez sau supa de morcov.

claudia252820
a raspuns acum 8 ani

Off, nu ati putea sa ii dati nici macar cel mai ieftin lapte gen Vitalact sau Bebelac? Zic si eu, bine pentru ca sunt formule imbogatite special pentru bebei, poate daca ii luati un lapte praf mai ieftin, va costa tot cam ca cel de vaca. Ganditi-va.

lusssiana
a raspuns acum 8 ani

Formulele de lapte sunt adaptate nevoilor nutritionale aleA bebelusilor. Incercati sa-i dati o formula de lapte din comert, care sunt imbogatite cu constituienti regasiti in laptele maternA (specialA pentru o crestere si dezvoltare armoniasa). Compozitia laptelui de vaca nu e de ajuns pentru micuti. Mi-a recomandat medicul pediatru sa-i dau puiului meu dupa 3 ani lapte de vaca. Ganditi-va foarte bine.

lusssiana
a raspuns acum 8 ani

Continua cu Milumil. In compensare are nevoie puiutul de formula care sa-i asigure toti nutrientiiA importanti pentru oA crestere si dezvoltare armonioasa. La 2 luni este bebelul extrem de mic pentru lapte de vaca.

Vezi intrebari din:
Modifică Setările