Cauta

Copilul meu are 8 luni si are rosu in gat si infectie la urechii. Ii dau amoxacilina. nurofen si paracetamol si tot face temperatura 39.

roxana a intrebat pe 05.03.2012

Copilul meu are 8 luni si are rosu in gat si infectie la urechii. Ii dau amoxacilina. nurofen si paracetamol si tot face temperatura 39. Ce ii mai pot da? Ii fac si impachetari cu apa calduta si ii pun in picioruse sosete inmuiate in otet si tat de geaba. Sunt disperata ma duc la spital si imi spune sa stau linistita ca este normal. Eu nu sunt in tara, sunt Anglia. Va rog sfatuiti-ma si doarme in continuu.

1 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 8 ani

Inseamna ca flora microbianaA din gat sau /si din ureche nu reactioneaza la amoxicilina. Pe de alta parte poate infectiaA la urechi ( care in mod curent se cheama otita ) trebuie controlata din nou sa se vada situatia timpanelor si ar necesita un tratament diferit, la ORL.A Febra scade numai dacaA antibioticul este eficient asupra focarului de infectie si aceasta se constata abia dupa 5 zile de tratament. Impachetarile se fac cu apa statuta ( nu calda ) cu otet + nurofen + paracetamol supozitoare este bine si suficient pentru febra.

Vezi intrebari din:
Modifică Setările