Cauta

Copilul meu are 5 luni, san a mancat doar o luna si apoi pe lapte praf.

danabr84 a intrebat pe 21.05.2012

Am si eu o problema, copilul meu are 5 luni, san a mancat doar o luna si apoi pe lapte praf, dar dupa cateva mese de lapte se inroseste (apar pete rosii) incepand de la ochi si apoi pe toata fata si pana termina masa dispar petele.Am incercat mai multe feluri de lapte (Nan,Milupa,Aptamil), inclusiv cele hipoalergice si cele fara lactoza si nimeni nu stie sa mi spuna ce are. Va rog ajutati-ma.

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 8 ani

Nu cred ca simptomele se datoreaza laptelui, mai ales ca ati folosit mai multe feluri de lapte si ele dispar imediat dupa ce copilul termina suptul. Mai degraba, par a fi determinate de efortul pe care-l depune in timpul alimentatiei. Controlati orificiul tetinei, poate este prea stramt, iar copilul depunand efort, poate transpira si se poate congestiona. Alimentati copilul intr-o sedinta la dispensar in fata medicului. Este o parere, in contextul expus de catre dvs.

danabr84
a raspuns acum 8 ani

Va multumesc de raspuns si am sa incerc sa-i schimb tetina si daca tot asa se va intampla am sa ma duc si la medic, tetina pe care o are acum e una de 3-6 luni.

Vezi intrebari din:
Modifică Setările