Cauta

Constipatie bebe 5 luni insotita de febra. Ce pot face?

alexandra_alina a intrebat pe 20.01.2012

Precizez ca de ieri bebe e constipata, am lasat-o sa isi revina singura pe parcursul zilei dandu-i doar lichide. Seara (dupa baita) a facut febra 38.6 si i-am pus 1 supozitor glicerina si inainte de biberonul de 10 p.m i-am dat si o lingurita de panadol. S-a trezit la 3 dimineata cu febra 38.4 si scaun foarte tare. Precizaz ca toata noaptea s-a foit si am linistit- o cu apa fiarta si racita. De dimineata avea ochii putin congestionati. Ce sa ii fac? Febra poate fi de la dinti sau de la constipatie? Multumesc.

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 8 ani

Trebuie sa fie consultata de catre medic. Constipatia nu este cauza pentru febra. Un copil febril, transpira si poate face constipatie si urinari reduse.

alexandra_alina
a raspuns acum 8 ani

Multumesc pentru raspuns. Acum are 37.6 si este vesela, insa voi merge la pediatru caci ochii sunt in continuare congestionati. Ca sa o ajut cu, constipatia m-am gandit ca toate mesele ei de astazi sa fie cu lapte si atat. Cred ca i-am dat cam multe alimente noi intr-o sapt (supa crema de legume si cereale). Sa fie asta cauza constipatiei? Multumesc.

Vezi intrebari din: