Cauta

Ce sa fac sa imi revina laptele cum era?

gloria23 a intrebat pe 04.10.2011

Fetita are 3 luni si vreau sa mai pot alapta: sanii mi-s moi de ma si sperie cun pot fi asa lasati si moi. Ma si mulg, dar tot nu se umple sanul. Ii dau completare ca nu se satura. Dar nu as vrea sa renunt de tot la san. Ce sa fac? La san adoarme sau oboseste si atunci nu pot sa o las nemancata. Multumesc.

3 raspunsuri

niko_1702
a raspuns acum 9 ani

Lactatia a scazut din cauza completarii cu lapte praf. Incearca sa o pui cat mai des la san, doar prin supturi frecvente va creste cantitatea de lapte. Ai spus ca te mulgi dar nu este acelasi lucru ca atunci cand suge copilul. Pune-o si noaptea la san pentru ca atunci se secreta mai mult lapte. Poti incerca si cu ceai pentru lactatie: eu faceam ceai din amestec de anason, chimion, fenicul, marar sau cu tablete de Galafor/Nutrinatal. Incearca sa fii cat mai linistita, pune copilul cat mai mult la san si crede-ma ca ai sa reusesti. Iti spun din propria experienta pentru ca si eu am mai trecut prin asemenea momente, dar nu am cedat tentatiei de a-i da lapte praf, iar acum la 1 an si jumatate mai suge. Mi-am dorit atat de mult sa pot alapta si am reusit. Iti doresc mult succes si sanatate!

daniela37
a raspuns acum 9 ani

Intra pe Suport pentru alaptare: http://www.copilul.ro/forum/sarcina/sanatatea-ta-si-copilului-tau/informatii-despre-alaptare/suport-pentru-alaptare-40658.html, pe forumul Copilul.ro si vei primi sprijin pentru toate problemele legate de alaptare.

Danyela15
a raspuns acum 9 ani

Incearca sa mai bei si ceai de chimion si anason. Mai exista la farmacie si medicamente naturale: galactogil, sau galafor si mananca bine.
Stresul are si el partea lui de vina.

Vezi intrebari din:
Modifică Setările