Cauta

Ce e de facut pentru un bebe de 3 luni mai mereu constipat si cu scaun mirositor.?

STOICA ADRIANA a intrebat pe 03.10.2015

Nasterea mea a fost prin cezariana. Am avut tensiune pe sarcina de la cam 7 luni, bebele meu inca sufera de colici, iar scaunul lui este mai rar si mai urat mirositor, gaze foarte puternice pentru cele 3 luni fara 7 zile pe care le are.

Am observat si o albastreala in jurul guritei nu foarte accentuata si o iritatie destul de accentuata si uscata ce ii apare cand suge san.

Am putut sa-mi dau seama ca apare atunci deoarece simtindu-ma rau cateva zile, avand o stare de agitatie si epuizare i-am dat copilului o formula de lapte praf, si anume lactana1de la topfer, bineanteles recomandata de un pediatru.

Si coloratia scaunului e ma spre verde, scaunul fiind destul de gros de cand ii dau lapte praf si mai urat mirositor. Va rog, sfatuiti-ma in aceste probleme. Multumesc frumos!

3 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 4 ani

Din relatarea dvs, observ ca bebele in varsta de 3 luni este alimentat mixt - suge la piept si primeste in completare lapte praf Lactana.

Medicul a procedat corect! Pentru reglarea scaunului de constipatie administrati bebelusului suc de fructe - de mere, de pere , citrice - care aduc si vitamine, iar pentru colici ColicBaby.

Culoarea si mirosul nu constituie o problema deoarece se regleaza pe parcurs.

Aveti grije ca laptele praf Lantana de la Topfer sa nu contina orez care este constipant ( mai discutati si cu medicul bebelui )

STOICA ADRIANA
a raspuns acum 4 ani

Nu stiu cum sa mai procedez in aceasta situatie.

ancuta33
a raspuns acum 4 ani

Buna. La fel pateam si eu cu baietelul meu. Iesea afara doar cu supozitor, cu coloratie verzui si urat mirositoare. Eu ii dadeam NAN 1, iar dupa ce i-am schimbat laptele cu Aptamil a fost bine. Facea singurel galben si nu mai mirosea urat. Si mie mi-a recomandat pediatrul Tofer, dar atunci nu l-am gasit si i-am dat Aptamil. Vorbeste cu pediatrul tau despre situatie si vezi ce spune.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/