Cauta

Ce as putea sa ii dau de mancare copilului meu inainte de culcare?

Alina-Luise Constantinescui a intrebat pe 15.04.2013

Am un copil de 7 luni si noaptea ma trezeste din ora in ora sa ii dau san. Am inteles ca gresesc dandui ultima masa, inainte de culcare, mancare solida. As avea si o mica problema. Nu vrea biberon.

4 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Bebele este atasat atat de mama cat si de laptele supt direct din san (fara mare efort) iar pe de alta parte are aprobare universala de suge fara un anumit orar, in primele luni de viata. Deci, diversificarea nu o accepta cu placere.

Trebuie sa perseverati sa-i faceti un program la intervale de 4 ore intre mese (excluzand noaptea care este rezervata numai pentru odihna) in locul biberonului folositi lingurita pentru grisul cu lapte de seara, asa cum procedati cu supa si piureul de legume.

alynutza79
a raspuns acum 7 ani

Mai mult ca sigur copilul nu se trezeste noaptea de foame, ci pentru ca e atasat de san. Se calmeaza si se simte bine langa sanul mamei. Poti sa-ti dai seama daca este asa daca in clipa in care il pui la san, trage foarte putin dupa care adoarme.

Binenteles ca nu vrea biberon si nu accepta alte tipuri de lapte pemntru ca e hranit la san. Oricum, nu stiu de ce incercati sa-i dati biberon, cand alte mame incearca sa scape la aceasta varsta de acesta.

alina-luise constantinescu
a raspuns acum 7 ani

Va multumesc pentru ajutor. As invata copilul si cu biberonul deoarece in cateva luni ma voi intoarce la munca.

alynutza79
a raspuns acum 7 ani

In cateva luni trebuie sa treaca la cana, nu la biberon.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/