Cauta

Cat timp se poate da cu Bioderma ABC peri-oral pentru iritatie in jurul guritei?

claudia_georgiana a intrebat pe 08.12.2013

Am un bebelus de 8 luni si cam de 2 luni are o iritatie urata in jurul guritei din cauza faptului ca isi baga manutele in gura si e mai mereu ud in ciuda efortului meu de al tine uscat. De asemenea ii pun in apa de baie 2 capacele de oilatum pentru ca are si pielea putin uscata. Oilatum il pot folosi un timp mai indelungat?

3 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Picaturile in baita bebelui pot continua, daca observati ca sunt folositoare ( oricum sunt folositoare ) Bioderma are rol protector si mai putin regenerator al tegumentelor iritate stocate de hipersalivatia persistenta.

Bebele trebuie dezobisnuit de a mentine degetele in gurita. Insistati si obisnuiti-l cu alte activitati si preocupari cu manutele (jucarele, infasurare cu tifon).

adormita
a raspuns acum 6 ani

Domnule doctor, cu tot respectul am sa imi permit sa va corectez. Asta pentru ca experienta avuta cu copilul meu este zic eu suficient de vasta.

ABCDerm Peri-oral NU se aplica in baita sau cu apa. Ci pur si simplu in jurul guritei. Iar acest produs (singurul de altfel care a functionat dupa luni bune de dermocorticoizi)
Se poate folosi oricat, fara probleme. Are si rol protector dar si de vindecare!

David a avut o forma foarte urata de dermatita. Ne-a ajutat si faptul ca i-am cumparat 3 paturici pe care i le tot schimbam si le spalam. Am incercat si sa nu-l mai las cu jucariile la gurita.

Daca e bebe mic atunci mai puteti pune manusi pe care sa le tot schimbati ca sa nu isi intinda saliva peste obrajori. Acum depinde si cat e de grav, la noi din pacate chiar a fost….

Bafta multa si sanatate.

claudia_georgiana
a raspuns acum 6 ani

Buna, nu ii pun copilului in apa Bioderma, erau doua intrebari separate.

Ce fel de paturici ai cumparat si cu ce il ajuta?

Multumesc.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/