Cauta

Buna ziua. Am un bebelus de 4 luni, are 70 cm si 8,500kg, iar pediatra ne-a dat sa ii dam 1 luna Altrifier Junior 1ml pe zi. Ce ma sfatuiti?

Suciu a intrebat pe 14.07.2016

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 4 ani

1. Ma bucur ca bebele dvs este sub supravegherea unui medic pediatru deoarece acestia sunt din ce in ce mai putini in tara noastra (si pe masura ce se pensioneaza cei existenti, altii nu prea sunt tentati de aceasta nobila specialitate, complexa si de mare devotament pentru asistenta medicala a copiilor)!

2. Va felicit pentru bebele dvs care are o greutate si inaltime cu valori care este corespund pentru cei cu varsta de 10 - 11 luni. - presupun ca ati respectat toate normele necesare pentru o sarcina cu evolutie buna si nasterea unui bebe supraponderal, daca aveti si lapte pentru o alimentatie naturala, totul este perfect.

3. Tratamentul prescris este corect, daca un bebe prezinta semne de anemie, observate la examenul clinic si in relatie cu rezultatele de la o hemoleucograma;care sa arate valorile hemoglobinei si al fierului in sange!

Ar fi necesar sa cunosc aceste date pentru a le analiza!

Sanatate!

Suciuu
a raspuns acum 4 ani

Bebe mananca doar san la cerere, problema este ca nu ne-a dat nicio analiza la sange, pur si simplu doar ca l-a vazut a zis ca ar trebui sa ii dau fier, din ce citisem fierul se da doar după niste analize, cum medicul ginecolog mi-a dat in timpul sarcinii fier pe baza unor analize, calciu mi-a dat sa ii dau 10 zile/luna, din aceasta cauza nu stiu ce sa fac, sa ii dau sau nu?

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/