Cauta

Bebele mananca prea mult?

ioana11 a intrebat pe 16.06.2014

Ar trebui sa imi fac griji daca bebele meu de 4 luni jumatate mananca mai mult decat "ar trebui"?(sau ar trebui sa o las sa decida singura cat sa pape?

In ultimele zile are momente cand plange isteric si doar daca ii dau lapte se linisteste, uneori chiar si dupa doar o ora jumatate duce ce a papat.

Am inceput diversificarea dar cu pasi mici, pentru ca nu are prea multa rabdate si dupa cateva lingurite, nu ma mai inteleg cu ea nicicum. Ea este destul de pufoasa, la 3 luni avea 7 kg. Multumesc.

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Daca ati inceput deja diversificarea si o tolereaza, continuati cu pasi mici, la inceput crescand treptat cantitatile.

In aceasta situatie si prin faptul ca nu suge de la dvs dupa un orar fix, ci la solicitarea ei, lasati-o sa suga dupa ce a primit cantitatile de alt aliment introdus, cat doreste.

Este posibil ca suptul sa fie lent motiv pentru care-i trebuie mai mult timp sa doreste sa repete mai des lapte.

Cand ii cresteti si sucul de fructe, pe langa supa de zarzavat, care este tot lichid, totul se va rezolva. Pana la 6-7 luni nu trebuie sa ii reduceti laptele de mama.

ioana11
a raspuns acum 6 ani

Greseala mea ca nu am specificat ca o hanesc exclusiv cu formula.

Am renuntat la san la 3 saptamani de viata, pentru ca nu luase deloc in greutate, ceea ce inseamna ca stiu exact cat laptea bea, ajunge la 1200-1500 ml la 24 ore.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/