Cauta

Bebele are nasul infundat.

dochita a intrebat pe 23.04.2013

Buna, va rog mult sa imi raspundeti la aceasta intrebare. Azi am fost cu bebele la medicul de familie deoarece are nasucul infundat, dar ea mi-a zis ca nu ii poate da nimic pentru ca rosu in gat nu are nu are nimic decat atat, ca este nasucul infundat si ii curge. Mi-a spus sa ii pun doar picaturi. Va rog sa-mi spuneti ce sa fac? Sa astept sa vad daca ii trece cu picaturi sau ce sa fac?

5 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Trebuie sa urmati sfatul medicului care a consultat copilul.

Verificati temperatura din camera lui si sa aveti vase cu apa pe sau langa sursa de caldura (pentru umidificarea aerului din camera).

Picaturile in narine cu ser efedrinat vor da rezultate.

niko
a raspuns acum 7 ani

La fel iti spun si eu, pun-i in nasuc doar ser fiziologic sau apa de mare gen Nazomer. Poate e prea uscat aerul in camera si poti pune pe calorifer un vas cu apa. Eu zic sa nu-ti faci probleme atata timp cat copilul este linistit, mananca si doarme. Multa sanatate.

aliginina
a raspuns acum 7 ani

Poti sa il aspiri in nasuc cu batista bebelusului. In cam o saptamana - saptamana jumatate trebuie sa ii treaca.

dochita
a raspuns acum 7 ani

va multumesc pentru raspunsuri, dar as mai vrea sa spun ca nu cred ca e din cauza aerului prea uscat pentru ca nu mai facem caldura in casa de o saptamana decat o ora, o ora jumate mai punem in priza un aparat sa se incalzeasca putin pentru ca nu mai e frig, in camera sunt 20 grade.

aliginina
a raspuns acum 7 ani

Eu am in camera hidrometru cu termometru, iar de cand s-a incalzit afara iti pot spune ca aerul din casa este mult mai uscat, cand in camera umiditatea este sub 50% pun in functiune umidificatorul cu abur rece.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/