Cauta

Bebe de 6 luni jumatate se trezeste noaptea.

Maria a intrebat pe 19.11.2014

Buna ziua, bebe de 6 luni si 3 saptamani inca se trezeste noaptea de 2 ori pentru san. Nu plange doar se foieste in patut si sta treaza si cate o ora doua pana merg sa ii dau san apoi adoarme la loc.

Diversificarea am inceput-o cu fructe, legume si carnita pasata, cereale potrivite varstei de 6 luni si alaptare la cerere.

Are 69 de cm si 8600 grame. Cum sa fac sa nu se mai trezeasca noaptea sau macar sa se trezeasca doar o data? (sunt nopti in care se trezeste si de 3 ori).

Va multumesc anticipat pentru raspuns!

2 raspunsuri

nicoleta_v
a raspuns acum 5 ani

Salut! Bebele meu s-a dezobisnuit singurel sa nu se mai trezeasca, cred ca nu prea ai ce face, mai ales ca, din cate spui ai incercat oarecum sa-i scoti o masa, mai ai un pic de rabdare, stiu ca e foarte solicitant, dar daca cere.

Incearca sa faci ultima masa mai consistenta, sa-i dai putine cereale inainte de san, sa aiba ceva consistent in burtica pe timpul noptii. Poate asa nu se mai trezeste.

Succes!

vali
a raspuns acum 5 ani

S-ar putea ca mancarea sa nu-i fie indestulatoare. Urmariti-i scaunul, daca e apos sau verzui, putin e semn ca mancarea nu mai e destul de hranitoare.

Adaugati branza de vaci (proaspat) sau preparate cu lapte praf, carnita de pui, introduse treptat.

Consultati medicul de familie ce si cat!Sau poate stomacelul nu ii e destul de mare,ce se va corecta cu timpul. Sau are gaze. Il ridicati, il intoarceti si trece. Sau poate nu e destul de obosit seara. Daca doarme ziua nu va dormi noaptea. O baita seara, o joaca buna, obligatoriu o poveste pana adoarme si se va regla totul.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/