Cauta

Bebe de 4 luni.

boar a intrebat pe 19.12.2012

Nu stiu daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva. Fetita mea de 4 luni adoarme doar cu suzeta, nu am vrut sa o invat, dar nu am avut incotro ca simtea nevoia sa suga mereu si nu se linistea si asa ne-am invatat cu suzeta. Ce e ciudat ca ii dau dupa ce papa lapte, dar o scoate din gurita si incepe sa planga. Mainile sub paturica nu le tine si trebuie sa stau sa i-l tin eu pana adoarme si se enerveaza daca nu o las sa il scoata din gurita. Daca aveti solutii va rog mult sa ma ajutati. Ii dau lapte praf. Va multumesc si Sarbatori fericite!

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 7 ani

Trebuie sa aveti rabdare! Orice invat are si desvat! Reactiile bebelui de 4 luni nu sunt constiente, sunt mai degraba reflexe si trebuie lasat sa doarma sau sa se invarte pe oricare parte a corpului ii cade bine, nu este obligatorie suzeta, ci numai necesarul de lapte pentru a se simti satul. Trebuie lasat in patul lui sa faca ce doreste, chiar daca plange pana adoarme.

cristinag
a raspuns acum 7 ani

Mai bine ca ia suzeta inchipuieste-ti cum ar fi sa-si suga degetul. Eu ma chinui s-o dezvat de suptul degetului ( si are 8 luni). La un moment dat va renunta si la suzeta.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/