Cauta

Bebe are zile in care vrea sa pape foarte des.

Oana1785 a intrebat pe 18.04.2014

In primul rand va multumesc pentru raspunsurile prompte. Sa fie vorba de pusee de crestere? Il alimentez la san, la cerere.

La 1 luna jumate are 5 kg. La nastere avea 3 kg. Am avut extrem de mult lapte pana acum vreo saptamana, acum am cat sa se sature, cred eu insa pe cand e aproape satul incepe sa planga, scapa mamelonul, se inroseste, iar il cauta.

Poate nu-i mai vine asa mult, sau il chinuie colicii, nu stiu ce sa cred. Vrea sa manance uneori si la jumatate de ora(insa mai putin ca de obicei) De obicei, mananca la doua ore ziua si noaptea cam la trei ore.

2 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 6 ani

Bebele alimentat natural poate manca si fara un orar fix, dar treptat trebuie obisnuit la 3-4 ore ziua, iar dupa ce incepeti diversificarea, ultima masa sa fie seara intre 21-22, apoi dimineata.

Acum faceti proba suptului la o masa (proba cantarului) sa vedeti cat lapte suge pentru a va da seama despre motivul pentru care devine nelinistit si elibereaza prematur mamelonul apoi solicita iar sa suga din 2 in 2 ore.

Discutati apoi cu medicul si daca nu aveti lapte suficient trebuie sa adaugati, in completare lapte praf.

Oana1785
a raspuns acum 6 ani

Eu am inceput sa imi fac griji ca mananca prea mult, pana acum eram nelinistita ca e slabut. Medicul cu care am nascut l-a catalogat ca dismatur la 51 cm si 3 kg cat avea la nastere.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/